Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
nula
23.03.2015 16:43 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Dobrý den,

přemýšlím o nákupu nového používaného auta a byl mi doporučen citroen C5.
Chtěla bych, aby se do nového auta vešly dvě jízdní kola a bylo pohodlné. A aby se tam nemuselo něco neustále opravovat a aby bylo nějak relativně bezpečné.
Ve všech radách k nákupu jakéhokoli ojetého auta se píše, a si ono auto člověk pečlivě prohlédne. Nojo, ale já na něm nic kromě barvy nevykoukám ani nevyposlouchám a neznám nikoho, kdo by na tom byl lépe!

četla jsem zde, že je možné domluvit se s nějakým zdejším diagnostikem(?), aby kdyžtak pomohl obhlédnout vybrané bazarové auto. Jak pečlivě tento člověk auto hodnotí - respektive - ten tedy pozná, zda je tam něco rozbité nebo to vypadá, že se brzy rozbije? Já poznám akorát to, že nějaké světlo svítí/ nesvítí a stěrač stírá/ nestírá. Případně ještě rádio - hraje/ nehraje... Ale jestli auto divně zní při startování nebo jestli motor dělá divný zvuk, má něco divného s podvozkem, výfukem anebo kdoví co dalšího - tak to jako fakt nepoznám...

Ale ještě, než bych někoho někam se pokoušela táhnout, bych se chtěla zeptat, jaký motor vybrat. Koukala jsem, že je zde několik typů nebo co. Nyní mám felicii, kterou mi dal kamarád. Jelikož mám řidičák druhý rok a jsme docela opatrný člověk a nerada porušuju předpisy, jezdím prostě asi takovou rychlostí, jaká je předepsaná -a -upřímně - mimo obec spíše méně - jsem ten člověk, co snad nikdy nedojel žádnou kolonu, ale už mnoho jich vytvořil... a nepředpokládám, že v budoucnu by se ze mě stal nějaký řidič-závodník - nebo alespoň něco jiného než hlemýžď.

Auto bych používala nejvíce na cesty: a) 50km po okreskách, cca 130 km po okreskách - jednou za týden by byla buď ta krátká tam a zpět, nebo ta delší tam a zpět. A pak by byly "mimořádné výjezdy" v podobě dovolených po ČR nebo i za hranice ČR. Na jízdu po městě bych si chtěla nechat felicii, protože si nedokážu představit, jak s větším autem zaparkuju například u sloupu v obchoďáku -ale i bez felicie bych po městě zas tolik nejezdila.

takže teď ten dotaz:
pokud C 5 - tak který motor (nebo podle čeho se to vybírá) by pro mě byl asi nejlepší? (samozřejmě bych si přála nižší spotřebu a co nejnižší poruchovost)

a pokud by pro mě podle vás bylo nejvýhodnější jiné auto, které? (šlapací nechci

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator