Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Motor 2.0 Hpi bez výkonu
Leovy
23.03.2015 09:29 - Re: Motor 2.0 Hpi bez výkonu
Za?iato?n?k
Po dlouhé době jsem opět zde, moje trable se vyřešili sami po rozpadu katalizátoru ( a to jsem se v několika i značkových servisech ptal, jestli nemůže být ucpaný kat - prej by se to poznalo na emisích- poznali ho.no) takže katalizátor vyměněn za univerzál do 3litra a jezdilo to super.
Bohužel minulý týden mi to spadlo do nouzáku ( pouze do 2000 otáček) a v citroenu diagnostika tvrdí špatný regulační ventil vysokého talku paliva.
A nyní se dostávám k jádru pudla: Myslíte, že je diagnostika natolik chytrá, že by poznala opravdu špatný regulační ventil? Tlaky hlásí maximálně do 60 barů nebo Mpa nevím jednotky, každopádně to vytlačí max 60. A proto se ptám jestli je na diagnostiku spolehnutí, protože to že nevytlačí větší tlak může být čerpadlem, regulačním ventilem a nebo tlakovým snímačem. Proto nevím jestli diagnostika pozná která z těchto tří věcí je špatná.

pavelb napsal(a):
Zdravím všechny mam problem s c5 hpi.Nemám tlak benzínu vyspkotlaké čerpadlo i regulátor tlaku jsou nové a když nastartuju tak hned chcípne.Prosím o radu děkuji


Proto si myslím pokud jsi vymněnil čerpadlo i regulátor, tak bych ještě vyměnil tlakový snímač.

Ale u mne nevím jestli u mne je to opravdu regulák. zajímalo by mne jaké chyby vám to psalo u špatného čerpadla a špatného regulačního ventilu a špatného tlakového snímače

Díky

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator