jruze
|
22.03.2015 22:16 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
bidlo napsal(a): No jsem domluvený na monosti prohlídky v jakémkoli servisu si určím. Myslí, e bych se mohl obrátit i na tebe? Chci to dát do jednoho osvědčeného, ale dvojí kontrola určitě není na závadu.
Jinak pravda, co se týká prodejce, tak si nedělám nejmení iluze, stačil mě proces rezervace, kde jsem si nechal třikrát změnit smlouvu, jinak e nemám o koupi zájem  A co myslí tím "místem" prodejce?
S tím komentářem o motoru jsi mě moc nepotěil. Leím u asi dva týdny u kompu a projídím diskuze a zatím si na tento motor větina majitelů vůbec nestěuje. (pravda, e e jich asi moc není). chce tedy říct, e mám očekávat problémy? Myslím e o auto umím pečovat a dodruji takové ty osvedčené rady jak auto a motor nehuntovat.. Větina mých předchozích aut se doila 300.000km a více..
ESA, je tam toho hodně - 2x turbo,2xEGR,2x váha - no a někdy se nedá určit co jednoznačně je načaté nebo KO.ve se vím souvisí a můe rozhodit ostatní měření.Výhoda je FAP dá se čistit jako na ostatních autech narozdíl od 120Kw a 3.0L HDI. málo dílů na vrakáčích,nové draí,praskají zadní hlavy(znamená motor ven),ale abych jen nehanil jede to,má to hezký zvuk,větinou lepí výbavu. Jede to jako biturbo a to ere o 2.-3.l méně.Závěr dost lidí to má a neměnili by a dost lidí jsou z toho neastní - je to od kusu |
| |
| |