bidlo
|
22.03.2015 21:32 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
jruze napsal(a): Ty Km jsou hodně podezřelé (místo prodejce také) - před časem asi před dvěma léty se mi přiel občasný zákazník pochlubit s novím autem také 2009 a se stavem 97000Km (od jiného prodejce) a výsledek ?? něco přes 200000Km  nevím neviděl jsem to,můe to být pravda - problém je e dnes u se mazači hudně zdokonalili a nedá se to najít (záleí kdo,kde a jak mazal) dá se z jednotky vyčíst motohodiny,ale není to jen tak a určitě né při prohlídce v bazaru.
Jinak tato a 1.6 HDI jsou ty poslední motorizace co bych si postil do baráku - buď to nejede nebo to ere a serou se obě (1.6 HDI víc a míň vydrí)
No jsem domluvený na monosti prohlídky v jakémkoli servisu si určím. Myslí, e bych se mohl obrátit i na tebe? Chci to dát do jednoho osvědčeného, ale dvojí kontrola určitě není na závadu.
Jinak pravda, co se týká prodejce, tak si nedělám nejmení iluze, stačil mě proces rezervace, kde jsem si nechal třikrát změnit smlouvu, jinak e nemám o koupi zájem A co myslí tím "místem" prodejce?
S tím komentářem o motoru jsi mě moc nepotěil. Leím u asi dva týdny u kompu a projídím diskuze a zatím si na tento motor větina majitelů vůbec nestěuje. (pravda, e e jich asi moc není). chce tedy říct, e mám očekávat problémy? Myslím e o auto umím pečovat a dodruji takové ty osvedčené rady jak auto a motor nehuntovat.. Větina mých předchozích aut se doila 300.000km a více.. |
| |
| |