Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jruze
22.03.2015 20:55 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
bidlo napsal(a):
Ahoj, rád byc pořídil do rodiny C5. Nějak jsem si po C4 a C8 na tuto značku zvyknul a už asi nechci němce do domu Líbí se mi moc tento kousek: .link.
už jsem si objednal převoz na testovací jízdu a složil na auto zálohu. Můžu znát názor zasvěcených? Jsem dlouhán 197 cm, ještě jsem v C5 nejel, tak snad se vejdu jezdím každý den mezi 50 - 300km. Jde mi hlavně o komfort a spolehlivost. Trochu se bojím u té 2.7 HDi spotřeby po Praze, ale s C8 taky jedím po Praze za 9 a mimo za 7,5 tak to snad zas tak velkej rozíl nebude. A ještě jedna věc mě trápí, když se kouknete na foto rádia, tak se bojím, že to asi namá bluetooth HF sadu, což je pro mě moc důležité. Volám celý den a v C8 jsem si moc zvyknul na komfort integrované HF, ale tam mám jiné radio (asi RNEG) a také navigaci, ale zde navi není a tak se bojím, aby HF šla aspoň dodělat výměnou za jiné originál radio a nemusela se bastlit nějaká neznačková HF? Vím že i v C8 jsem si musel do RNEG dohrát nový FW aby vůbec komunikoval s iPhone. Co myslíte, půjde to i zde? Mám v telefonu asi 950 kontaktů a potřebuji vidět kdo volá a ovládat hovor z volantu. díky za Vaše názory. Honza


Ty Km jsou hodně podezřelé (místo prodejce také) - před časem asi před dvěma léty se mi přišel občasný zákazník pochlubit s novím autem také 2009 a se stavem 97000Km (od jiného prodejce) a výsledek ?? něco přes 200000Km nevím neviděl jsem to,může to být pravda - problém je že dnes už se mazači hudně zdokonalili a nedá se to najít (záleží kdo,kde a jak mazal) dá se z jednotky vyčíst motohodiny,ale není to jen tak a určitě né při prohlídce v bazaru.

Jinak tato a 1.6 HDI jsou ty poslední motorizace co bych si postil do baráku - buď to nejede nebo to žere a serou se obě (1.6 HDI víc a míň vydrží)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator