Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
Zbyňa
20.03.2015 12:29 - Re: Co nového chystá Citroen
99
artsvec napsal(a):
Ahoj všichni, tak začínám mít pocit, že a už bude Citroen chystat cokoliv nového, nebude to pro nás co máme tuhle značku rádi nic dobrého.

Co tím myslím konkrétně ?

Vloni jsem ženě slíbil, že místo Saxa r.v. 2001 pořídíme letos C3. Vloni na podzim jsme navštívili prodejce, zjistili vše potřebné abychom věděli do čeho jdem a s čím počítat. Po prostudování ceníku a příplatků jsme se rozhodli pro C3 1.2 puretech/benzín 82koní výbava Exclusive, to Exclusive zdůrazňuji. Jelikož a naštěstí je žena nedočkavá, tak jsme tuto středu 18.3. vyrazili k prodejci, že zjistíme aktuální čísla a třeba C3 hned objednáme. Přímo mě polil studený pot, když jsme zjistili, že už Citroen výbavu Exclusive u C3 nenabízí a místo toho je nějaká Selection. Když bylo auto označené Exclusive, hned každý věděl o co jde. Už vůbec nemluvím o tom, že výbava Selection je mnohem chudší než Exclusive a dovybavit ji na úroveň původního Exclusive vyjde drហnež právě ona Exclusive a máte pořád jen Selection. V Německu Exclusive stále v ceníku mají a to je možná důvod díky kterému se po hodině telefonování podařilo zařídit, že nám ještě C3 Exclusive udělají. Jen pro zajímavost uvádím, že Exclusive zmizelo i z ceníku C4 a místo toho je Feel Edition.


No ono celkově jde Citroen do záhuby. Stačí se podívat co přivezli ukázat do Ženevy... Kaktus a Růžový Berlingo. A z toho co píšeš o výbavách je celkem zřejmý, jak to bude vypadat s novou C5, jestli vůbec nějaká teda bude

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator