jruze
|
17.03.2015 00:46 -
Re: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
|
|

|
Já se omluvím , ale sraz by měl být o tom se sejít se členy pokecat o problémech s auty,poradit, probrat co je nového atd.. proti výletům toho moc nemám( jsem vůl,ale né kamzík),ale pokud bych to měl absolvovat s rodinou a dětmi tak polovinu a víc prospí,větina lidí je utahaná z cesty jako kotě - po návratu zalezou aby byli druhý den fit na cestu zpět take pokec se členy se rovná 0. Omlouvám se,ale typ takovejhle srazů mi příjde jak zkouka pohodlosti C5.Neříkám e nebývé na co koukat,ale sraz členů(příznivců C5) je o kontaktu členů mezi sebou x z nás se bavíme o problémech kolem vozů,poruchách po netu , ale vichni víme e popis se nedá a osobní kontakt nic nenahradí ( není to z mé strany ani o penězích a ani o získávání klienteli - té mám dost - dost členů ví e sluby diag,rady atd.. jsou na srazu zdarma) - vejletů za opravama,prohlídkama atd.. mám ze ivota dost.Třeba mne ukamenujte ale je to můj názor - dřívějí srazy mi přili lepí - pokecat se členy(kteří se znají jen od PC) zasoutěit si,dát si pivko atd..popř. udělat nějakou ptákovinu .... (u se těím na něco podobného)- u jsme něco plánovali s mím elektrikářem(třeba e vám jednotlivě po 100m budou zhasínat auta nebo něco podobného včetně různých doplňků - samo jako vtípek Umíte si představit uvítací melodii (pro dámy ) třeba v navigaci - popřípadě jako zvuk chybové hláky a třeba i z obrazovím doprovodem ? viz příloha |
| |
| |