Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: mlácení volantu
Zbyňa
25.02.2015 17:42 - Re: mlácení volantu
99
Miklásek napsal(a):
Zdravím, priatelia. Pred pár dňami som menil laná ručnej brzdy, auto bolo na zdviháku niečo cez štyri hodiny. Keď som vychádzal z garáže, mal som zavzdušnené servo (pri výmene lán som niekožkokrát točil kolesami kvôli prístupu). "Odstránil som to" tým, že som niekožkokrát otočil kolesami zo strany na stranu a bolo po probléme. chcem sa teda spýta, či je to vlastnos, alebo predzves problému.

Chcem sa ale spýta aj na inú "vlastnos" riadenia. Pri jazde po nerovnosti mi šklbne s riadením. Respektíve ako vodič to dos cítim, že som prešiel po nejakej nerovnosti. Je to akoby hrozne citlivé. Neviezol som sa zatiaž na žiadnej inej C5, tak neviem, či je to normálne alebo nie. Riadenie je tu predsalen značne preposilované a "nekomunikatívne" (ako vedia písa v recenziách na nete), preto ma prekvapuje citlivos na nerovnosti.


Přesně to, co popisuješ se mi taky děje. Po tom, co je auto na zvedáku, tak mlácení/škubání volantu na nerovnostech. Po nějakým menším nájezdu se to ale vrací do normálu a je klid. Nechával jsem kvůli tomu kontrolovat přední nápravu a jediný co, tak malá vůle v tyči řízení, což není u těchto aut nic neobvyklýho... neřeším.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator