Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kde tankovat (nebo spíše netankovat)?
bluemotion
17.02.2015 08:52 - Re: Kde tankovat (nebo spíše netankovat)?
99
Nechci ti brat iluze, ale urcite nemas auto line kvuli verve na kterou ja jezdim 80%, jinde tankuju jen kdyz nemam po ruce benzinu ktera ma jednoznacne nejlepsi palivo z ČR...nejprisnejsi normy, nejvic kontrol..a nebo zeby bylo auto zvykle na nejakou tu řepu a ten vif tomu prida par koni?



Jarduk napsal(a):
Do C5 víceméně leju jakoukoliv naftu, ale vždycky jsem tam přidával VIF. Tentokrát jsem u sebe aditivum neměl, tak jsem zastavil u Benziny v Plzni u ZČU a koupil plnou nádrž Verva nafty. No... Auto za studena nechce startovat a je líný jak prase (na šestku v 90 na rovině dneska odmítalo zrychlovat...) . Když se to ohřeje, zdá se mi to už nějak stejný. Takže timto zas končim s experimentama, projezdim trochu nádrže a hned tam aspoň naleju vif a trochu jiný nafty, aby se to zas srovnalo.
A do Benziny už asi nikdy nepáchnu. Vždycky jen problémy. Když jsem ještě jezdil se starým Renaultem 19 D, s naftou od Benziny to taky jelo hůř. Do C5 jsem lil naftu i z ONO, Alberta a já nevim čeho všeho, ale naprosto bez problémů.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator