Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Neoriginální autorádio do C5 I
jubileus
16.02.2015 11:47 - Re: Neoriginální autorádio do C5 I
99
Prosím o pomoc. C5I Break 2001 2,2 HDi Exclusive
Pro napájení neoriginálního autorádia SENCOR 5044MR jsem použil za klíčkem přívod k zapalovači a přidal do cesty pojistku 10A.
A jako záložního 12Vpro pamě použil to , co tam bylo v původním konektoru. Chvíli, když to zkouším drží nastavení a po příštím zapnutí (po čase) je to bez nastavení(parametrů i stanic).Asi EKOmód nebo co.Když se auto zamknulo, na rádiu bez panelu blikala LED.Po dalším příchodu už neblikala-po EKO módu??nebo co???. Zapojil jsem podle popisu k rádiu. Teď budu muset vytáhnout rádio, na stole zapojit, změřit odběr atd...jestli si vůbec umí pamatovat a popis pinů, jestli sedí. Inteligence na elektriku uC5 je v zimě k nezaplacení. (Analogový rádio a odpojovač napětí bez centrálu a alarmu by z této bedny na elektřinu udělalo "něco" pro použití kdykoliv a ne jen, než "vyčuchne " nová VARTA baterka.


Prosím, jestli někdo víte, kde je v tomto autě trvalé +plus od baterky(žádné EKO módy atd.) PROZRAĎTE


Protože u tohoto auta nejde tento drát ani jednoduše provléci od baterky"prsama" do auta tak jako to u normálních aut samozřejmě jde.
Zapojení rádia trvá běžně pár chvil, když má člověk , co potřebuje ale teď mě čeká asi ještě vytáhnout znovu rádio z "rámečku" vyhazovákama, kterým zavazí osazený plast.rámeček autorádia(rámečkem neprochází).Asi na jedno zacvaknutí-nebo snad ochrana proti krádeži.

No nic, jestli někdo chce prozradit, kde je trvalé +12V (bez vlivu "elektroniky" tak velmi děkuji).
Protože pak už zbývá jedině podlahou a nebo střechounebo to na "čarodějnice" podpálím

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator