Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
revan03
13.02.2015 18:51 - Nákup C5, volba motoru
99
Čau,
za dva až tři měsíce plánuju nakoupit auto a po přečtení tun recenzí a článků mi jako nejlepší volba pro mě připadá právě Citroen C5 o které jsem slyšel samou chválu co se týče komfortu jízdy. Plánuju utratit částku kolem 250 000 Kč. Po přečtení hromady inzerátů a nabídek ve velkých autobazarech jsem trošku zmatený a proto bych vás chtěl požádat o radu.

Myslím, že rozumný je nekupovat nic staršího než rok 2009. V nabídkách jsou hlavně motory 1.6 HDi a 2.0 HDi a viděl jsem i 2.7 HDi. Myslím, že lepší místo, kde se zeptat na zkušenosti s vozy Citroen než tady nenajdu. Zajímal by mě vᚠnázor, který motor zvolit, hlavně z hlediska spolehlivosti.

Rovněž by mě zajímaly vaše zkusenosti s těmito vozy se stářím cca 5let. Je rozumná volba koupit si takhle starou C5? Případně bych uvítal nějaké tipy, kde je nejlepší tyto vozy nakoupit. Návštěvu nejmenovaného velkého autobazaru mám jako poslední možnost.

Doteď jsem jezdil hlavně se Škodou Rapid. Nerad bych bezhlavě nakoupil dieselovou Oktávku jako 80% lidí v ČR. C5 mi po přečtení mnoha článků příjde jako lepší volba. Uvítám veškeré vaše rady a typy.

Díky,
Luděk.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator