Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
komodo
10.02.2015 21:10 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
Mikra napsal(a):
Pak nevíš, o co přicházíš. Ale je to tvoje volba. Jen věz, že kompromisy jsou vždycky nejhorším řešením. Chceš krásu bez funkcí. Tvoje věc. Ale krása se omrzí a po prvním škrábanci je po obdivu. Ale užitný vlastnosti můžeš využívat, i když nejsou vystavený na očích. A každý, kdo se v líp vybaveným autě párkrát projel, potvrdí, že se to vyplatí. Suprově vybavená C5II ti bude dělat radost, i když si kvůli ní soused nesedne na prdel a i když utrží nějaký ten šrám od závistivců, nebo kreténů na parkovištích. Chceš ušetřit peníze, to je chvályhodný, ale klidně je vyhodíš za "hezčí" socku, jen když se bude líbit.
Já mít prachy, tak taky kupuju jen ty nejhezčí věci. Ale že mám prd, tak kupuju věci, který mi budou dobře sloužit a nekoukám tolik na to, jestli jsou to krásný a nebo nejnovější modely.


Urcite to nedelam kvulu sousedovi Proste vic penez nemam, ale zas nechci 10 let stary auto, proto jsem psal kompromis.
Muzes mi napsat, co je na C5 s horsi vyubavou teda zly ? Nejak to nechapu. Prave v tomhle jse jel a musim rict ze to bylo asi to nej v cem jsem se svezl. A taky to nemelo masazni sedadla a hydraluickej podvozek.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator