Hanz 397
|
05.02.2015 20:30 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Hanz 397 napsal(a): Ano,auta se nepohybovala,take se toho,e to nepůjde z povinného,taky bojím,ale uvidíme a kadopádně je to přes 5000,take trestný čin pokozování cizí věci...(to není z mé hlavy). Kadopádně to bude v naem právním systému běh na dloooooouhuo tra a vzhledem k tomu,jaká je u nás vymahatelnost práva to skončí sice v nejlepím případě jeho odsouzením,moná podmínkou,ale asi taky letěnkou,ďolíkem ve dveřích a mou neskonalou nasraností z bezmoci...
A je to tu,váení...
Pocit neskonalé nasranosti a bezmoci se začíná pomalu dostavovat-dnes jsem mluvil s policistkou,která ty moje dveře vyetřuje a to,co mi řekla,mě sice nasralo,ale v podstatě nepřekvapilo...
Frajer toti prý tvrdí,e mi na autě nic neudělal(co jsem tak nějak čekal),kamerové záznamy nejsou dost jasné-je vidět,e dveře otevřel,ale není vidět kontakt mezi vozy a týpkovi se nepovedlo prokázat úmysl(jak by taky jo,věřím,e to neudělali schválně,ale prostě bezohledností...) ,take mě,dle jejích slov čeká občansko-právní spor,take jediný,kdo na tom asi vydělá,kdy do toho půjdu,budou právníci...
Take ná právní systém opět nezklamal - já jsem nasranej a frajer se nejspí řehtá,a se za pek popadá a je mu jasný,e teď u můe rozmlátit komukoliv cokoliv a nic se mu nestane... |
| |
| |