Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké bylo vaše předchozí auto před C5?
DrMarvin
18.01.2015 15:44 - Re: Jaké bylo vaše předchozí auto před C5?
99
DOUFAK napsal(a):
DrMarvin - být tebou,tak bych se k C5 I ani moc nehlásil,když jsi se za ní už styděl,jak jsi posledně někde psal,což mě mírně řečeno dost překvapilo,neb za ta léta co jsem tady to od nikoho ještě NIKDY nezaznělo a ani náznakem.Bud jsi měl nějakou opravdu šílenou žumpu,místo auta,nebo mᚠnějaký osobní problém...


Tak ja ji koupil 7 let starou a najel jsem s ni cca 80k km bez jedineho problemu....jako auto slouzila vyborne,a mel jsem ji rad, hodne rad....ale asi co jsem se zacal pohyboval v nemecku mezi 90% jen nemeckych aut, nejak se mi prestalo libit a obcas mne tu nejaky nazory o ..bozim.. aute jen trochu nazlobi....ale kdyz jsem koupil starou c5 a videl nnovou, vedel jsem ze si ji koupim.=)

Ale samozrejme chapu ze ne kazdej ma moznosti na trojkovou a ne vsichni ji chcou....ale oduvodnovat to tim ze je proste na hovno a k nicemu je obcas komicke:=)

A neboj...starou c5ku jsem celou rozebral, vycistil a zase slozim kdyz jsem byl doma po operaci kolene, takze vztah jsem k ni mel....a nova ma novej lak hec uz jen kola a nejakej ton na okna a mensi chiptuning, a budu zas na ..par.. let snad spokojenej:=)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator