Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zvednutí auta při nefunkčním motoru
jruze
15.01.2015 20:17 - Re: Zvednutí auta při nefunkčním motoru
U??vate?
HonzaC3 napsal(a):
S tim kabelem jsem to byla ja. Ono to opravdu neslo, proste jsem zkouseli i s klicem. vselijak mozne jsme s tim elaborovali, ale proste to s tou moji diagnostikou nechce chodit.

Trochu mne zarazilo, ze mi to nabizi k C5 I jen Lexii a ScanTool a nikoliv DiagBox jako u vetsiny ostatnich aut, co jsem mel pripojene. Je fakt, ze u me Xsary mi to taky nebidne jen Lexii, ale to je auto z roku 1996-2000. U te C5 jsem cekal, ze diagbox bude v nabidce.

Jeste k tomu economy modu, zarazilo mne, ze ta C5 v nem uplne zhasne vsechno na panelu. U mne, pokud mam otoceny klicek, tak i v eco modu porad sviti nejake ty kontrolky na palubni desce.

Jinak, nasel jsem tu podobny thread, kde take nekdo pod jmenem VydraX mel problem, ze se nemohl dostat s diagnostikou do C5 I 2,2hdi viz odkaz .link.

Bohuzel, po vyreseni nenapsal, co pomohlo k tomu, aby diagnostika zacla fungovat.


Běžně jezdím pro KO auta a zvedám před naložením na odtahovku do vyšší nebo horní polohy a někdy i v dílně po opravách hydrauliky A KO auta jsou z 90% v ecomodu.Nevím jak funguje čína - k tomu diagboxu: většina aut naskočí rovnou do lexie a já si přepínám i x7 do lexie (a to používám jeden z posledních verzí) mimo to nejlepší je proxi.Lexie je lepší než diagbox ale mohl by být problém při kodování.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator