Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
Lulina
31.12.2014 16:33 - Re: Spotřeba - všeobecně
99
Tak C5 a navíc v AT si málokdo kupuje kvůli nízké spotřebě, že. Jak správně píšeš, je to o komfortu. Komu jde o spotřebu a všeobecnou láci a nevadí mu ta trocha nepohodlí, a zůstane u Kloktávky. Já kupříkladu se svými 190cm a cca 125kg mám poněkud problém se zapasovat do koncernových sedaček a když už se zapasuji, sedím tak pohodlně asi jako na zábradlí......a to nemluvě o tom, že za mne se posadí pouze dítě do 10ti let, že. Kdo chce francouzské pohodlí a koncernovou spotřebu u C5, má jedinou volbu a to je 1.6 Hdi. Já mám dlouhodobou kombinovanou spotřebu 5,5l, a to je většinou po městě, do Prahy jedu za 4.6 a rekord mám na trase do Chomutova (55km), to dokážu za 3.8. Nicméně upřímně přiznávám (znaje dobře averzi našich Mistrů, viď Jarouši, k tomuto motoru), že Pěuli sluší lépe silnější motory. Spotřeba je v první řadě o stylu jízdy a až potom o motorizaci, s Nissanem Maxima 3.0 V6 na Lpg, jsem jezdil do 10l v pohodě (úžasný motor).

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator