Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
Segel
30.12.2014 22:19 - LPG a C5
99
Zdravím vážení,
rád bych se zeptal na názor zkušenějších. Včera večer jsem kvůli vláčnému startování vyndal autobaterii a přes noc dobil. Ráno ji vrátil a nastartoval - bez problémů. Po zahřátí jsem přepl na plyn (mám systém AGC) a motor začal okamžitě cukat, ztratil výkon a informační displej napsal hlášku "Depolution faul system" a zastavil jsem. Prostě to nejelo. Rozsvítila se kontrolka poruchy motoru.
Po chvíli jsem zkusil nastartovat a chytl. Tak jsem na benzín ujel pár kilometrů a při pokusu o přepnutí na plyn se opakovalo totéž. Do třetice už jsem plyn nezkoušel a jel jen na benzín.
Odpoledne jsem potom kontaktoval firmu která lpg montovala a zajel k nim. Sice mi do telefonu řekli, že to s plynem nejspíš nesouvisí, ale pro klid duše a klidně přijedu.
Jel jsem tam po celou dobu na benzín, cca 30 km a neustále svítila kontrolka poruchy motoru.
Když jsem to tam "chcíp" a následně nastartoval, abych technikovi předvedl co to hlásí, tak se kontrolka nerozsvítila. Diagnostika vypsala chybu "Can sensor performance". Ta byla vymazána a pak už se žádná chyba neobjevila. Najel jsem potom asi 50 km na plyn a zatím nic.
Rád bych se zeptal, jestli už jste měli podobný problém a jestli je možné, že to prostě potřebovalo "jen" najet víc km na benzín, aby si to po znovu připojení baterie nově nastavilo nějaké parametry?
Děkuji za příspěvky.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator