Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
HELLMUT
19.12.2014 00:02 - Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
U??vate?
Ladman napsal(a):
Tak jsem asi před půl rokem taky aktualizoval soft na 8.20 a dnes si mlátim hlavou o zeď. Na 8.11 mi telematika s dual SIMkou fungovala k plné spokojenosti, po aktualizaci mi většinou zvoní v kapse telefon, pokud mi někdo volá. V tu chvíli se z telematiky taky nedovolám, jen můžu procházet seznam. Pomůže jen vysunutí a zasunutí SIMky a čekat půl min. minuty na načtení seznamu. Zkoušel jsem i jezdit s vypnutým telefonem, ale pak se mi už nedovolá vůbec nikdo. Někdy to sice funguje tak jak má, ale to zjistím, až když se mi někdo dovolá.

Zajímalo v čem se liší ty SW měl jsem 7.11 teď mám 8.20 .Kromě jiného loga Citroen, nepoznam rozdíl. Tak jsem se zde začetl jestli se něco dozvím.
Co je ta telematika ? Mám dual sim, vždy jsem mobil dával do režimu letadlo a pak v pohodě volal z auta na tu druhou SIM.
To by jako ta RT4 měla sama poznat a sama upřednostnit tu kartu č2 a vyřadit tu v mobilu č1? To je divné ne? Jak by to Ten mobil věděl že nemá zvonit.?


Dnes jsem zrovna ten mobil zapomněl vypnout,zvonil zapadlej pod sedačkou.Nemohl jsem na něj dosáhnout abych to prijmul.Podle zvuku jsem věděl že volá zena.Když přestal chtěl jsem volat zpět z rádia.Chvíli tam nebyl vidět seznam. Po druhém nebo třetím stisknutí menu-seznam,normálně naskočil a v pohodě jsem se dovolal.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator