Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: MP3
HELLMUT
07.12.2014 21:30 - Re: MP3
U??vate?
Mám teď novou hračku - USB k RT4 a díky tomu jsem objevil pro mě záhadu.
Jelikož jsem velký posluchač muziky Mp3 ze všech možných přehrávačů a o "Tagování" snad něco vím.Hlava mi proto nebere,že mám na flash nebo Cd nahrané album a chci ho uložit na HD a z 15 skladeb se uloží 4. Místa je na HD dost. Když to samé album dám na flashku, tak se v seznamu objeví také jen ty 4 skladby (4,5,8,10), které se předtím uložily z cd (už jsem je smazal a chtěl nahrát znovu celé album z toho flashe) , ostatní jako by tam nebyly...Ale když dám flash do počítače tak jich tam je všech 15 a všechny hrajou. Děje se mi to jen u dvou alb z cca 30.
Do toho HD v RT4 jsem krmil jen music pro ženu a dceru.Ty poslední dvě alba tam nejsem schopnej dostat celé - Nejsou poslední ,pořád jsem je průběžně zkoušel a stejný výsledek-alba před i po nich bez problémů .
Pro sebe jsem si koupil 32G Flashku a tu jsem v podstatě celou naplnil hudbou . Tak 1/3 se v seznamu také vůbec neobjeví. To bych ještě pochopil ,že to může už být na tu RT moc - však jí to trvá dlouho než to načte. Ale nechápu ten systém,pořád tam nejsou vidět stejné alba,tak nevím jakým způsobem to ten stroj čte a proč tyhle nevidí...
Velikostí souborů to není nebo i větší tam vidět jsou ale některé prostě ne.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator