Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Žárovky denního svícení / C5 III
muppet
28.11.2014 16:27 - Re: Žárovky denního svícení / C5 III
Za?iato?n?k
Tak především patice led žárovky i velikostně odpovídá originálu,teplotně na tom bude líp tak nevidím důvod proč by měla čoudit atd.
Když kupuješ auto, jistě že se podívᚠkolik stojí díly, které přicházejí do úvahy o jejich výměně v rámci opotřebení, ale určitě nepojedeš do autorizovaného servisu a nechᚠsi tam nacpat to nejdražší co existuje, cca 70% lidí bude řešit cenu a zvolí střední cestu ceny náhradního dílu a popřípadě svého mechanika.
Jen chci tímto říci, že skoro každý hledá možnou alternativu jak zbytečně nevydávat peníze navíc a především, kdyby neexistovali průkopníci, tedy lidé které vy odsuzujete nebylo by pokroku.

A nyní voda na Vᚠmlýn - VEŘEJNĚ SI SYPU POPEL NA HLAVU - dnes při denním světle je svítivost těchto led žárovek menší než originál a je lepší koupit ten originál i když za nesmyslnou cenu. A proč jsem tuto anabázi vedl, je má zkušenost s autožárovkami všeobecně, na minulém voze Citroen C5 I jsem jich opravdu hodně vystřídal a ty renomované značky cenově na výši odcházely jako první a to nemluvím o těch rádoby bluxenonech.

JEN DO MĚ, JEN DO MĚ

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator