Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Senzory tlaku v pneu
Georgie
26.11.2014 09:21 - Re: Senzory tlaku v pneu
Za?iato?n?k
Georgie napsal(a):
... nakonec jsem se rozhodl prozkoumat variantu senzoru pro Land Rover/Jaguar/Ford z eBay. Objednal jsem 4ks za 49 liber. Ted cekam az dorazi a pak poreferuju, jak jsem s nema dopadl.


Takže potom co jsem narazil na podvodníka a eBay mě musel vracet prachy jsem nakoupil u solidní firmy .link. za 59,50 Liber i s dopravou. Na senzorech je číslo T120123002H. V pondělí me to můj mechoš hodil na auto. Opsal si čísla senzorů, ručne je do konfigurace zapsal a všechno funguje

Takže závěr je, že výrobce VDO vyrábí jeden systém, kterej prodává různým výrobcům pod různýma číslama, ale princip je všude stejnej. Dokonce na jejich stránkách píšou že: VDO sensors of generations TG1B and TG1C are compatible on the vehicle.

Jinak ten můj mechoš říkal, že když dělal v autorizáku, tak na to měli čtečku, která rovnou při načtení zapsala sama číslo ventilku do auta, takže diagnostikou nemusel nic konfigurovat. Takže jestli má někdo problém s přehazováním sad zimní/letní, tak určitě nechat zapasat čísla ručně. Podle mě to tam ta čtečka zapíše přes ty čísla z předchozí sady.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator