Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
jruze
21.11.2014 08:15 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
U??vate?
Delict napsal(a):
Norma Euro 3 je dostatočne tolerantná. Nehrozí že by ma niekto vykopol z STK len preto lebo mal zlý deň. To stačí nahlási nadriadenému a pán technik skončil..prípadne zostane bez prémií. Za C5 nepriplácam, nech to pekne preklepnú, je to auto v tip top stave.

V zahraničí nemôžu od pohladu vedie že moja c5 je 2.2 a nie 2.0. Je to 12 rocne auto, a holt tam neaka ta sadza vyletiet moze.

Pri zastaveni, vacsinou viacerych len vopchaju za vyfuk biely terčík.
Potom ak by som neuspel v servítkovom teste, tak sa moze pozriet zrkadlom na paličke či je FAP prítomný. To je najjednoduchsia cesta pre nich..a potom odšikujú na TUV kde zistuju emisie.

No nebude tam...bude tam len orig katalyzátor. A nech mi dokáže že to nieje verzia pre export do ruska a mimo EU...

Tak isto ako u nás, je pre nich citroen španielska dedina..vedia že to má hydro..niečo neaké. A tiež nevedia či všetky verzie mali FAP, lebo aj v minulosti boli iné emisné systémy pre CH,D,A krajiny a zvyšok sveta.


Nechci se hádat ale všechny 2.2HDI jsou vybaveny FAP filtrem u 1.6 si myslím jsou obě verza a u 2.0 také.
Pošli mi jakékoli vin a do pěti minut ti řeknu jestli je vybaveno FAP filtrem to by si měli najít i na emisích - nastaví hodnoty a musí se to do nich vejít - pokud to někdo udělá dobře tak by mělo - není to jen o FAP , ale o stavu motoru.
Ještě k dřívějšímu příspěvku - já na své C5 I 2.2 HDI najezdil jen po Praze 200000Km (bez nějakých 5000Km) , FAP jsem čistil jednou(nejdelší trasa byla z domova do centra 17Km - při té to dovedlo v případě regenerace bezproblému proběhnout). Jedna dročka mi sem jezdí s nájezdem přes 250000Km po Praze - jednou čištěný FAP 2x aditiva(jezdí převážně den).

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator