Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
jruze
20.11.2014 22:00 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
U??vate?
Delict napsal(a):
Nakoniec som sa rozhodol pre tretiu cestu, nič nevymlátim..fap nevymením ani nevyčistím Vymením pekne celý predný výfuk za 2.0 HDi.. takže tam bude normálny katalyzátor a nie ten krátky ako pri fape. Emisie budem mat vzdy mensie ako 2.0 HDi bezfap tak prosím nezačínajte zase o konci sveta. Výfuk predny diel objednaný , ešte kabel a soft

V papieroch FAP nemám nikde napísaný, je tam len Euro norma ktorú plni budem. Po takých starých autách ako to moje, rakušáci nepojdu, ich zaujímajú skôr nové autá ktore boli vykastrované hneď po kúpe. Moje auto si svojich 300tis. ekologických odkrútilo. Na novšom aute by som to FAP offom neriešil..po pokeci s chiptunerom sme došli k záveru ze by sa musela spravit komplet nová mapa.. 2.2 HDi 4HX má ale ten FAP dolepený na poslednu chvílu..tam je to jednoduché odstráni.
Prakticky tak nebudem mat FAP off auto , ale len bez FAP verziu


No pokud na to na emisích půjdou z diagnostikou tak by problém mohl být - pokud je proškolej tak 4HXnenajde bez fap , pokud by šlo o RHR a někdo po FAPof označí jednotku(program v ní) jako bezfapovou tak si v tabulkách které jim asi dají dle označení co vyčte v diag mu vyleze že je to vozidlo bez FAP (podle verze a označení) a nezbude mu nic jiného než zadat tyto údaje do mašiny a vše bud jak má.A pochybuji že by měli přístup do datebáze citroen service online (2800euro ročně) - V tomto případě si diag může jen ověřit že nevykazuje chybu a splňuje normu kouřivosti.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator