Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Delict
20.11.2014 07:51 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
nene.. ja nemam problem FAP vymenit, len niesom presvedceny o jeho velkých plusoch. Myslím si že jednoducho funguje na princípe - v meste nedymím a na dialnici vypalujem.

Prakticky za životnos auta ušetrím životné prostredie o neaký pol kýblik sadzí, ale spálim o 1-2 kubíky nafty viac.. to sa mi nevidí ako plus. Či FAP dám von alebo nie..asi dám, nemá cenu čisti/ meni ked jazdim v meste.. s autom budem jazdi ešte rok ca a potom už len dlhé trasy SK-CH. Cajtov sa nebojím, lebo tý idú po novších autách bez fap. C5tiek zas tolko s FAPom nieje, v techničáku ho tiež nemám a nemám ani umwelt plakette, takže dôvod na kontroli minimálny.

Možno s ním prestanem jazdi ešte tento rok, kupujem BX GTi 4WD s klímou..a nič mi tam prakticky nechýba a viac netreba..
Proti katalyzátoru niesom, ten mení sajrajt na menej škodlivé CO2, ale FAP len schováva viditelné častice, prídáva k tomu cerín. Aj napriek jeho funkčnosti vypúšta mikro častice do ovzdušia. Pritom ich tvorí významne vačšie množstvo ako pri bezFAP aute. Sadze sú totiž ažšie a klesaju k zemi, mikročastice víria v ovzduší dalej. Ale ludia su samozrejme spokojnejší..čo oko nevidí..

+Nehovorím o novom FAPe, ale o plnom starom FAP, je priamo záaž pre životné prostredie a čmudí viac ako bezFAP auto.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator