| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Hanz 397
|
16.11.2014 20:19 -
Re: LPG a C5
|
|

|
A zase někdo bude přemýlet o LPG do C5,tak si opravdu dejte pozor na výběr firmy (recenze,atd.)
Mám tu teď X7 1,6 THP s plynem-pán si ho nechal udělat a prý v podstatě hned,jak začal jezdit,tak začaly potíe. Logicky to tedy reklamoval u společnosti,která plyn montovala... Samozřejmě,e neuspěl,ve je podle nich ok. Jel tedy k jinému plynaři,ten mu řekl,e je systém patně nastavený. Poté objel jetě několik servisů-ta story byla tak dlouhá a děsivá,e si jí u opravdu nepamatuju,a auto skončilo u mě.
No a já jsem nael to,e se to plynařům fakt moc nepovedlo-ulomili trubku vstupu odvětrání nádre. To by nic nebylo,stát se to můe kadému,nicméně kdy jsem viděl,jak je celkově provedená montá zařízení,tak jsem byl docela zděenej,co některý firmy dokáou předat zákazníkovi za ne zrovna malý prachy...
V příloze např fotka jednotky jen tak pohozené před baterkou,kabeláe,připevnění vstřikovačů k sání-ani neodstranili pony po vrtání a nechci vědět,kde skončily ty ostatní,ta ulomená trubka,resp rychlospojka na ní,...
Myslím,e majiteli nebude vadit,e jsem sem ty fotky pověsil a kdy mi řekne název firmy,která to montovala,tak to sem dám taky... |
| |
| |