Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Demontហturba / C5 III 2.0 HDi
jruze
13.11.2014 12:39 - Re: Demontហturba / C5 III 2.0 HDi
U??vate?
bad napsal(a):
Ahoj všem,
díky za vaše příspěvky, snad pomohou i ostatním.
Pro přehled uvádím rekapitulaci problému.
Nejdříve jsem našel olej pod autem, návštěva autoservisu a oddeklování spodního krytu, olej na zadní části motoru a trochu v trubce od turba a konstatování, že je to z vadného turba. Vzhledem k tomu, že auto má 37.000 km svěřil jsem to autorizovanému servisu s objednáním zjištění úniku oleje. Proto, že jsem čekal týden na volný termín tak jsem předběžně zjišoval ceny turba. Autorizovaný servis nabídl nový originál za cca 24.000 a repas za 14.000 s dodáním mého vadného na výměnu. Dle jejich vyjádření spadla cena nového z 48.000.- na současných 24.000 během posledního 1/2 roku. Jinak děkuji Petrovi za jeho příspěvek, to je myslím dobrá vychytávka s tím koupit a vyzvednout se zárukou 2 roky i pro ostatní . Co se týká nákupu turba velmi dobré informace a přístup jsem získal na adrese: .link. Nabídli nové turbo za 14.000 a repas mého za
6-8.000 do 48 hod. Předběžně jsem ale předpokládal, že to nechám udělat komplet v autorizovaném servisu kvůli záruce, kdyby bal nějaký problém abych se nedohadoval, že někdo dodal díl a někdo práci a pak se to těžko reklamuje. Nic z toho však nebylo třeba. Dnes autorizovaný servis našel únik, (možná překvapení) olej teče na symerinku na klice!!!. Oprava bude do týdne, tak ještě dám info jak to vše dopadne. Ahoj všem.


To trochu nechápu - pokud by to teklo z gufera tak jak mohli mluvit o turbu? - jediná cesta od gufera do míst turba je po spoji blok-vana a ten je dost pod turbem.(a řekl bych že tam je vidět docela dobře) Druhá věc je cena turbo ?? - Citroen alespoň slevu při tomto nájezdu Km.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator