Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Testy C5 I, C5 II a C5 III
martinrx
10.10.2014 14:19 - Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
99
martinrx: s touto vetou: " že z auta není vidět a jsou malé okna je bohužel trend dnešní doby - automobilky se snaží lidi co nejvíc oddělit od dění na silnici. Chtějí aby byl jízdní dojem při rychlé jízdě jakoby pomalejší, což zaručují tlusté konstrukce a horší úhel výhledu z auta." nesuhlasim. C6 ma velke okna, je priestranna a prave aj pri 180 si ludia v nej sediaci mozu vychutnavat okolie a nie pozerat s tankoveho priezoru. Osobne fakt nechapem ten trend malich okien

To más asi samozřejmě pravdu s c6, ale je nutno si uvědomit že to auto se začalo vyvíjet už někdy v letech po r.2000 a patří si myslím ještě do starší a poctivější generace vozů. Za další je to auto vyšší třídy, což znamená že na pohodlí cestujících se tam dbalo prvořadě - možná je tam navíc použito jiné sklo v oknech, než v běžných autech střední či nižší střední, kde se dává sklo sice normální ale s menší plochou.
A s těmi malými okny dnes je to opravdu trend - stačí si projít autosalony různých značek s dnešní nabídkou vozů (myšleno modely po roce 2010)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator