Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Testy C5 I, C5 II a C5 III
RimmerCZ
10.10.2014 12:55 - Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
U??vate?
No ja se pridam taky na stranu toho, ze X7 je krome designu horsi auto z hlediska ojetiny. Na C5 I jsem za prvni tri roky co jsem ji jako ojetou nesahl, max. nejake prkotiny, interier zcela v pohode. Na X7 mi vrze uz vetsina madel, lupe vetsina dveri v lete (castecne vyreseno pridanym olejem do kostek ve dverich), vibruje mi neco jak v levych tak pravych dverich, sem tam neco v palubovce. Pripominam, ze dvere ani palubovka dole nikdy nebyli, aspon podle vypisu serv. historie. Diletantsvi ohledne aut. servisu je docela velke - ti lidi to auto neznaji, a na ty napravy cumi jako puk a nevi si s tim rad, taky zalezi jak kde chytnete servisaka.

Takze jestli je interier kvaitnejsi, tak mozna materialy, ale montaz nebo proste usazeni to podle me degraduje. Reseni vnitrniho prostoru zejmena stredove konzole mezi sedadly je tragicke. Do schranky abych si vykloubil ruku, mobil neni kam odlozit, aby nelital v aute pri rychlejsi jizde.

Na druhou stranu mi prisla jizda v X7 pohodlnejsi nez ve starsi C5 i pres vetsi kola. Sedadla jsou lepsi, sice se nezmolkuje alcantra, ale zase praska kuze na sedaku ridice v levem rohu a to dost.

Kdosi tu zminoval, ze ma pred motorem mista, ze by tam mohl pasovat lidi mozna tak pro 4 valec, bohuzel 6valce, kterych je sice malo tam nemaji misto vubec zadne, i proto je napr. baterka v kufru.

Ja nevim proc se vam tam zda C5 X7zevnitr mala, mam 190cm a jak vepredu tak vzadu se sedi akorat. Ano, nedam si koleno pres koleno, ale 4 normalne vysoke lidi v aute nic do kolen tlacit urcite nebude. Starsi C5 mela taky subtilnejsi sedadla s vykrojenim, takze se tam kolena schovala, tady maji sedadla zadni cast oplastovane, coz je mnohem lepsi, kvuli detem v sedackach, za to davam urcite +.

Kolega ma Avensis 2006 tusim, a tedy nutno rict, ze to auto ma vevnitr neskutecne vic prostoru. Nevim cim to je, ale bylo by to hezke to tam mit. Z tohoto pohledu je skutecne vnitrni prostor C5tky na svoje zarazeni celkem maly, ale porad si myslim, ze dostatecny.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator