Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Testy C5 I, C5 II a C5 III
vilous
10.10.2014 11:54 - Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
99
Se vším, co píše jumep, naprosto souhlasím. Já jsem loni v létě před koupí X7 na C6 vážně koukal, projel desítky hodnocení, stovky odkazů, na dva inzeráty odepsal... Čili fakt měla C6 prioritu před X7. I jsem vzal na vědomí, že náklady na opravy jsou ještě mnohem horší než píše kousek výše jruze kolem X7, v podstatě neexistující vrakoviště, nikdy nebude moc z třetích firem...
To vše jsem zkousnul, co jsem nezkousnul je kufr a přes to u mne nejede vlak. Aby 5 m dlouhé auto mělo kufr menší než 4m dlouhá aktávie z roku 1960 - to prostě neberu. Většina uživatelů toho auta nejsou prezidenti s diplomatickým kufříkem a z principu je určené na dlouhé cesty. Čili zásadní rozpor v prvotní koncepci - auto na dlouhé cesty nemá kufr. Další rozpor - ohromný komfort na zadních sedadlech, ale čím víc lidí v autě, tím větší potřebuji kufr nebo jsou obestavěni zavazadly uvnitř a celý komfort je v trapu. A zahrádky nebo vozejk se mi zdá estetické barbarství k tomuto autu, vozejk navíc zničí jízdní vlastnosti a rychlost.
Takže cestující vzadu u X7 mají o 10 cm méně místa na nohy, ale nemusejí mít kufr na klíně. Už jsem zažil letos i, že jsem měl zavazadla v X7 opravdu do stropu (5 lidí do ciziny) a v C6 by holt někdo šel pěšky.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator