vilous
|
10.10.2014 11:54 -
Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
|
|

|
Se vím, co píe jumep, naprosto souhlasím. Já jsem loni v létě před koupí X7 na C6 váně koukal, projel desítky hodnocení, stovky odkazů, na dva inzeráty odepsal... Čili fakt měla C6 prioritu před X7. I jsem vzal na vědomí, e náklady na opravy jsou jetě mnohem horí ne píe kousek výe jruze kolem X7, v podstatě neexistující vrakovitě, nikdy nebude moc z třetích firem...
To ve jsem zkousnul, co jsem nezkousnul je kufr a přes to u mne nejede vlak. Aby 5 m dlouhé auto mělo kufr mení ne 4m dlouhá aktávie z roku 1960 - to prostě neberu. Větina uivatelů toho auta nejsou prezidenti s diplomatickým kufříkem a z principu je určené na dlouhé cesty. Čili zásadní rozpor v prvotní koncepci - auto na dlouhé cesty nemá kufr. Dalí rozpor - ohromný komfort na zadních sedadlech, ale čím víc lidí v autě, tím větí potřebuji kufr nebo jsou obestavěni zavazadly uvnitř a celý komfort je v trapu. A zahrádky nebo vozejk se mi zdá estetické barbarství k tomuto autu, vozejk navíc zničí jízdní vlastnosti a rychlost.
Take cestující vzadu u X7 mají o 10 cm méně místa na nohy, ale nemusejí mít kufr na klíně. U jsem zail letos i, e jsem měl zavazadla v X7 opravdu do stropu (5 lidí do ciziny) a v C6 by holt někdo el pěky. |
| |
| |