martinrx
|
10.10.2014 11:30 -
Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
|
|

|
X7 jsem jetě nejel, take jízdu nemohu hodnotit,ale je pár věcí o kterých si myslím svoje.
Za prvé - zvenku je to nádherné auto, to prostě téměř nemá konkurenci (nemyslím ted třeba nějaký korejský hnůj, ale i třeba i Ford, VW, Renault, Opel apod...) Kvalita provedení interieru se zřejmě dostala na úroven němců - co je chvályhodné.
Ale: ten germánský vzhled interieru mi dost vadí, francouzský arm tam prostě chybí- bohuel. mení kufr bych jetě zkousl, ale HLAVNĚ - v dnení době ubrat místo na zadních sedadlech (nebo i nepřidat) je prostě neuvěřitelný error!!! Kadý přece ví e lidi jsou čím dál větí a c5 je vůz střední třídy!!!!!!!!!! Já autem nejezdím jen sám, ale občas i s celou rodinou, a synové mi přerůstají 180 cm jako nic. Take v c5 II jsme taktak akorát. Cokoliv meního je blbost. Sedněte si do mondea a uvidíte jak má vypadat prostor v této třídě....
To se normálně v Citroenu asi úplně zbláznili!
To jak píe Jumep e z auta není vidět a jsou malé okna je bohuel trend dnení doby - automobilky se snaí lidi co nejvíc oddělit od dění na silnici. Chtějí aby byl jízdní dojem při rychlé jízdě jakoby pomalejí, co zaručují tlusté konstrukce a horí úhel výhledu z auta. Na druhou stranu, to e dnes spousta dílú podléhá mnohem dříve opotřebení je holý fakt, který se projevuje napříč automobilovým průmyslem a je to důsledek nástupu asijských automobilek, je přily s auty za "lidovou cenu" s lidovou kvalitou a měly obrovský úspěch. Tzn. e vechny světové automobilky které chtěly přeít se musely přizpůsobit, (tzn. slevnit výrobu, co se projevuje hlavně na materiálové kvalitě) aby byly konkurenceschopné. |
| |
| |