Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rozvody - diesel
luta
26.09.2014 18:36 - Re: Rozvody - diesel
99
TomasT: já bych rozvody ještě nedělal nebýt toho řetízku. od motoru přesně z toho místa, kde je řetízek vychází takový šelest a chrastění jako když se točí vytahaný řetěz. Mám najeto 87tis, koupeno min. rok na podzim a už rok s tím tak jezdím. Při koupi jsem si myslel, že je to vlastnost.. ale časem mi to začlo vrtat hlavou..a ted me na to upozornili už i na emisích.

Když jsem to říkal po telefonu technikovi v citroen servise tak se mi divil a ověřoval si stav km z historie, ovšem jediný záznam mají servis 2008 výměna zadního skla z důvodu reklamace výhřevu při 20tis km holt český auto.. pak už mám jen servisku olej atd v servisní knížce do 60tis km 2011 citroen Olomouc.. a pak až já větší servis podzim 2013 76tis km.. technik v neautorizovanym servise taky kroutil hlavou, ale neříkal před rokem nic o urgentní výměně.. jen že chrastí..

Ale když to tak čtu, že někomu to na peugeotu rupne ve 120tis km na té 1.6 HDi a někomu jako tobě to vydrží v pohodě 200tis.. tak si myslím, že musí být snad vada materiálu nebo nevím..

Jinak jezdím často dálnice, vyšší otáčky a pak je ten řetízek hlučnější než za studena.. když bude jak tak to zkusím třeba nahrát ten zvuk klidně bych se za někým z okolí, kdo má tento motor zastavil na poslech..ale nenapadá mě, co jiného by ten zvuk dělalo, než vytahaný řetízek..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator