Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zraz 2014
Mikra
11.09.2014 20:25 - Re: Zraz 2014
99
Asi takhle.
Inzerát:
" Už ma unavuje falošná skromnos, preto to poviem na rovinu. Som krásne 25 ročné dievča s dobrými spôsobmi a vyjadrovaním. Hžadám chlapa, ktorý zarába aspoň pól milióna dolárov ročne. Znie to možno trochu trúfalo,
ale ak si uvedomíme, že žudia s miliónmi ročne sú v New Yorku len strednou triedou, tak si nemyslím, že by som mala prehnané požiadavky. Chodila som s biznismenom, ktorý zarábal štvr milióna ročne, ale štvr milióna mi nezaručí apartmán pri Central park. Zdôrazňujem, že mám záujem iba o manželstvo a dúfam, že môj inzerát nevyvolá záplavu urážlivých odpovedí.
Som aspoň čestná. "
ODPOVEĎ:
" Vᚠinzerát som si prečítal s vežkým záujmom a môžem vás upokoji, že spadám do Vami stanovenej príjmovej kategórie. Je tu však jeden vežký problém. V podstate navrhujete jednoduchý obchod. Vy dodáte krásu, ja peniaze. Lenže vaša krása bude postupom času vädnú, zatiaž čo moje príjmy stúpa. Dokonca môžem s istotou vyhlási, že už nikdy nebudete krajšia. Ste síce aktívum, ale s neustále klesajúcou hodnotou. Z ekonomického hžadiska teda nemá vežký význam kúpi vás. Čo by ste povedali na dlhodobý prenájom?
Ak máte záujem, ozvite sa. "

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator