Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kde tankovat (nebo spíše netankovat)?
martinrx
11.09.2014 13:30 - Re: Kde tankovat (nebo spíše netankovat)?
99
jruze napsal(a):
CZ - HR - CZ rychlost mezi 150 -200Km/h letos najeto něco kolem 3000Km a spotřeba včetně popojížděk na pláž,výlety a nákupy 7.1L ,největší nájezd z těch comi sem jezdí 350000Km (z toho 200000Km jako Pražská dročka) a motor v dobré kondici.

Teda ty se toho fakt nebojíš .
Já od té doby co jsem studoval ty pokuty za rychlost v rakousku, slovinsku a chorvatsku, tak už jezdím maximálně 140 . když si představím že by mě dovolená vyšla třeba o 20 tis navíc, tak mi ta hodina cesty navíc nevadí....

Ale k tématu: Diesel jsem původně kdysi začínal tankovat u Shell, ale pak mělo několik známých problémy, tak jsem přešel na Benzinu (levnější a bez problému). Známí v okolí po zkušenostech jedou nejčastěj do ČSAD - prý tam mají velký odběr, tím pádem je stále nafta čerstvá a navíc si hlídají kvalitu kvůli vlasním vozům a drahým opravám. Takže ted beru když to jde taky tam. Prémiovou naftu neberu - nevěřím benzinkám, ale dávám si aditiva sám.
Ovšem v zimě je situace jiná - tam je podle mých zkušeností nejlepší OMV prémiová zimní, takže jak mají přijít větší mrazy, jedu tam.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator