Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
Hanz 397
24.08.2014 22:40 - Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
U??vate?
Ladman napsal(a):
2 Hanz 397: párkrát se mi to už stalo. Pomohlo kolečkem odzoomovat na celou Evropu. Zajímavý, že se mi to stalo na stejných místech, např. v Rakousku cca na půli cesty mezi Halámkami a Vídní. Taky jsem měl loni problém při cestě do Paříže. V Německu mne to z ničeho nic stahovalo z dálnice, ap. Ale to jsem měl ještě problém s přehříváním jednotky. Letos už mám problém vyřešen a v tom Rakousku stejně jako každý rok mi to ukazuje, že jedu po louce mimo silnici, pak mi to ukazuje, že jsem na jiné silnici než ve skutečnosti. Nakonec hláška, že nevidno žádné satelity.

Jo,vpodstatě tak se to chová... Na anténu se chystám taky-v práci máme docela často problém se zatečením do konektoru,ale tam je ploutev lepená a většinou je to na autech,kde někdo lakoval střechu a nechtělo se mu dávat 800 za novou ploutev...
Mě spíš přijde,že by mohl ale být problém v jednotce,když po restartu funguje normálně. Taky jsem si všimnul,že když ho zrestartuju,když má problém,tak se mi přehrávání z Jukeboxu vrátí tam,kde začalo po posledním restartu(vypnutí zapalování a znovunastartování,např po pauze v jízdě),ale když jsem jí zkusil restartovat jen tak na zkoušku,když bylo vše ok,tak přehrávání začalo,v místě,kde skončilo před restartem.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator