Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Re: Vše nejlepší, blahopřání k **** (narozeniny, svátek, vánoce, atd.)
jruze
11.08.2014 11:12 - Re: Vše nejlepší, blahopřání k **** (narozeniny, svátek, vánoce, atd.)
U??vate?
Mou drahou polovičku jsem poznal jako devatenáctiletou holčinu(svobodnou,dezdětnou a o 19.let madší) : vychovala mi mé dva syny a vychovává naše dvě dcery,byla a je pro mne oporou v dobrém a hlavně i ve zlém(a hodně zlém),byla můj sponzor,zedník(když jsme stavěli),malíř,údržbář, milenka,hlídač(abych neudělal moc průserů) a spousta jiného.Vlezla do tohoto vztahu ( 2x rozvedený se 4.mi dětmi - dvě u sebe (i díky ní později ve vlastní péči),s alimentama a jinými poplatky)na místo aby si užívala života se dobrovolně do tohoto uvrtala.-TO PRO VILOUSE. A myslím že za toto vše si zasloužíla splnit její přání (normální svatbu se vším jak má první svatba být) - stálo to sice dost,ale v tomto případě si zaslouží daleko víc i když to je pro asi většinu chlapů jen kus papíru nic neměnícího na vztahu a situaci v mém případě za nějakých 40.-50000,-
To je asi vše co dodat : lásky to ani neubere ani nepřidá(po dvaceti letech) (asi) a ono zvládnout takové hovado jako jsem zaslouží obdiv.

A šaškárna?? no kdo mne zná tak asi ... pobavil jsem svou nevymáchanou hubou jako vždy a všude - když se mne ptal ten trouba jestli si jí beru dobrovolně tak jsem se ho zeptal jestli vidí tu tlupu za mnou je jestli by si on dovolil říct NE takže ANO , při závěrečné řeči jsem mu řekl ,,to jste tomu dal a pěkně děkuji" - ta baba z matriky přála mé drahé hned hodně trpělivosti (se mnou ) a spoustu jiných - takže jsem pobavil i čumili s další svatby (a možná dal i nispiraci)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator