Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
jruze
08.08.2014 17:53 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
U??vate?
Delict napsal(a):
Asi takto..pýtal som sa či niekto pozná firmu v okolí NR,NZ, nepýtal som sa či mi niekto môže dáva rozumy a tlači svoje správne názory do hlavy. Ja som sa po vlastnom výskume rozhodol pre FAP OFF, som plne presvedčený že FAP mi tam k ničomu nepomôže, ale narozdiel od toho FAP OFF mi pomôže predĺži životnos komponentov auta od vstrekov (post-vstrekovanie) cez turbo, katalyzátor až po výfuk.

Mechanik z toho hlavu nebude mat, lebo všetko funguje normálne, na EDC15C2 je to jednoduché a 100% s dnešnými easy softmi. Deaktivujú sa 2 parametre a je to, akoby tam FAP nikdy nebol. Váha vzduchu aj všetky spomínané veci fungujú. Je však viac spôsobov fap offu, niektorý tam strčia emulátor, alebo upravia požadované rozsahy hodnôt v mape..to je bastlenie a zbytočné. Stačí jednoducho deaktivova.


Podle mne nestačí - ideální je toto provést u typu který se dělal s i bez (třeba RHR) pokud sedí profil 2.2HDI se nedělalo a musí se pozměnit soft . Jinak co všechno deaktivovat?
Třeba informace že je vozidlo vybaveno FAP na emisích? U nás se zatím občas pokouší o to jestli vyhodí palubák chybu při odpojení diferenčáku a jiné fígle jak to zjistit třeba fizickou kontrolou atd...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator