Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto se nezvedá
Koudelis
30.07.2014 14:46 - Re: Auto se nezvedá
99
To je fofr dik
No ty km sedej tady se zapisujou na kazde technicke (kadzdych 6mnesicu) do systemu online a je to NZ new takze zadnej dovoz z Japonska se smotanejma kilakama.
Na displayi se objevi auticko a nic preskrtly neni a normalne to na tom diplayi mneni i ty polohy ta nejvyse hlasi 10km/h a ta normalni sipky do predu ..... i dolu parking vsechno to posloucha asi jak ma jen to auto je stale dole zadnej naznak nic.

Vsechno jsem zkontroloval jako pojistky, kapalinu a podobne..... hledam tu uz druhej den a predtim jsem to tu pul dne studoval nez sem se to rozhodl koupit. Delal jsem 2 roky auto elektrikare ale znam jen japonce. Zejtra to odvzdusnim a uvidime. Pokud je ta diagnostika jen za par stovek to ji koupim to bych asi dal za navsevu citraka stejne. Pokud bych mohl poprosit nejakej vyrobek typ co si vygoogluju nebo interface do komplu se software. Nevim co je na trhu my mneli Osciloscope to mnerilo vsechno a k tomu byli adaptery a nejdrazsi na tom byl ten diagnostickej software proto to nikdo nema ze tu citraky skoro vubec nejsou. To stalo cely 10k dolacu.

Jeste jsem neuvedl ze sviti oranzove Service na tachaku o tom si myslim ze je nezresetovanej servisni interval ale muzu se milit - tak to maj japonci... ty kapaliny tam je dostatek to sem koukal

Tak diky moc to jsem zvedavej .....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator