Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto se nezvedá
Koudelis
30.07.2014 10:55 - Re: Auto se nezvedá
99
Zdravim pekne mam C5 2001 2l hdi. najeto 125000km. Auto se nezveda. Auta opravuju bez problemu ale citraka jsem jeste v zivote nemnel. To auto jsem koupil od Ira co to koupil s tim ze to opravi. Ziju Na Zelanu a Citraku tu je malo, ceny dilu a servisu asronomicke ojetiny levne protoze tu neni servis.. Je tu jeden vrakac a ma tam nekolik C5 a ten je jeste v pohode a kdyztak to objednam z Evropy. Ten chlapik predmnou kdyz to koupil ( rozbity) tak na displayi bylo Serious suspension fault. Nechal si poslat ceprpadlo z Irska a vymnenil ho a nic. To cerpadlo vymnenil i s tou elektronikou co na tom je v plastove krabice(BHI???.. myslim). Nyni je to v tom stavu ze ten Fault zmizel. Cerpadlo bezi po zapnuti klicku a po chvili se vypne. Prepinam li polohy na displayi se to mneni ale auto se nezvedne. Co mam zname tak diagnostiku na to nikdo nema. Cerpadlo pouzil z vrakace. To stare mam taky.

Zacal jsem tim ze sem odpojil baterku a pocase pripojil. Nic.
Potreboval bych seznam vseho co to muze zpusobit abych to mohl nastudovat blbe se mi hleda kdyz nevim co. S elektronikou problem nemam ale musim vedet jak to ma fungovat.

Jeste bych potreboval ujasnit.... to crepadlo predpokladam tim ze se toci pokud je v poradku nebude fungovat pokud to jeste neovlada to BHI ( ta plastova krabice ) tam je motor jak sem pochopil a ten ridi tu hydrauliku. To BHI rovnez zpracovava informace z cidel a podle toho ridi tu hydrauliku.

Jenom bych potreboval ujasnit terminologii abych vedel o cem se mluvi at to muzu nastudovat.

Jde to cepadlo premnerit ? a kdyz jakej by mnelo mit zatezovaci tlak?

Musim proverit co muzu doma a potom to vzit na diagnostiku do citraku a mozna diagnostiku i koupit zalezi co to stoji nejsem si jist jestli mi reknou co tomu je muzou to chtit opravit cely.... pokud se domluvim s tim typkem na vrakaci muzu neco vymnenit tam.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator