Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problematika a funkce EGR
ifan118
23.07.2014 16:17 - Re: Problematika a funkce EGR
Za?iato?n?k
Zdravím mam momentálne jeden dos vážny problém nieje to konkrétne na mojej C5 ale na sestrinej 307 avšak je tam 1,6 HDI 110 koni 9HZ ako je aj na C5. Na aute bol menený motor v autorizovanom Peugeot servise avšak po výmene a prejdení asi 2000 Km sa stále zobrazujú následné chyby:
-auto čmudí ako blázon (Mechanik vravel, že sa musí prejs dákych 500 km aby sa vyčistil FAP. Už je to lepšie ako hneď po výmene ale pri záaži aj tak strašne čmudí)
-Vežmi vysoká spotreba (palubák ukazuje 4,5 ale skutočná podža natankovania vychádza okolo 8 litrov. Tento motor poznám z 407mičky kde som vedel spravi spotrebu aj okolo 4-5 litrov tak štýlom jazdy to nebude)
-miestami trhanie pri akcelerácii
-Auto ma neskutočný ah aj mechanik hovoril, že sa mu zdá ako načipovane ale hovoril, že aktualizoval software na riadiačke čiže čip by to ma nemalo
*** motor svieti a auto je teraz znova v Peugeote všetky chyby sa pohybujú okolo EGR ventilu preto sa chcem opýta či je reálne aby tieto chyby spôsoboval práve EGR ventil? vopred ďakujem za každú radu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator