sgt
|
21.07.2014 20:50 -
Re: Výlet Citroen muzeum Paří - diskuze
|
|

|
Tak ako vidím, viac ako polovica posádok mala blbú navigáciu. Moja ila na istotu (Here Drive na Nokii), bohuiaž som sa nechal unies stádovitým efektom 
Tak keďe viacerí by radi vedeli nau story, dám to sem a mono to bude aj poučné.
Ili sme dve autá, dokopy 8 žudí (4 manelské páry). 3 páry sú citroeňáci - C5, Xantia, C4 picasso. Plán bol ís na C5 a bratovej C4 picasso - bohuiaž týdeň pred odjazdom uvaril motor, strácal vodu a do odjazdu to nestihol opravi, tak sa lo na A6 čo mal 4. pár.
Streda: V celku bezproblémová cesta z Plzňe do Paría aj so slávnou večernou spanilkou centrom mesta (počas "spanilky" kamoovi jeden nemec na Mercedese opžul auto, lebo ho nechcel pusti - dral sa ako klie C5 pred sebou, lebo bol bez navigácie a nechcel sa strati).
tvrtok: návteva múzea, večer výlet do Versailles, v celku vydarený deň 
Piatok: Kamoovi s tou A6 na raňajkách o 7:00 (boli sme tam len my ôsmi, nikto iný) ukradli kapsičku so vetkým - občiansky, vodičský techničák, kreditky, kžúče od auta, hotovos - proste vetko. Ostal mu len mobil.
Zisovali sme ako najskôr posla náhradné kžúče, ale zásielkove sluby si za 24hod poslanie pýtali cez 1000, tak sme zorganizovali ďalieho kamoa, ktorý letel ete v ten deň večer lietadlom z Krakova do Paría, naspä iiel s nami. Ja som svojou C5 zatiaž blokoval jeho auto, do obeda s ním behal po policajtoch ako tlmočník, ostatní prehžadávali koe či niekde zlodeji nevyhodili aspoň doklady. Ale boli profici - z kamerového záznamu boli traja, kadý istil jeden priestor a z hotela utiekli mimo záber kamery.
A po obede sme sa teda rozhodli ís do Paría a na neuverenie sme stihli vetko čo sme chceli (Luxemburské záhrady, Notre Dame, Louverské záhrady, Víazný oblúk, Eiffelovku (len pod ňou, boli fronty jak blázen na výahy). Pred polnocou som ete zabehol autom po kamoa s náhradnými kžúčami na letisko.
Sobota: cesta domov, pri príchode do Plzňe na hotel konečne dobré pivo a za rozumnú cenu (v Paríi 0.25l za 5) |
| |
| |