Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy se startováním - HDi
jruze
05.07.2014 11:44 - Re: Problémy se startováním - HDi
U??vate?
Losapa napsal(a):
Díky všem za informace. Repase vstřiků mě asi nemine.

Včera jsem to pročistil tím TECem a výsledek je tak napůl, po zahřátí startuje znatelně lépe než předtím ale stále ne na 100%. Pokud byste někdo věděl o někom spolehlivém z okolí Brna na repas vstřiků byl bych vděčný za doporučení. Případně i za někoho vzdálenějšího. Mám pocit, že co se týče citroen servisů v Brně, není to žádná sláva, nebo jsem jen neměl štěstí. Ale to patří jinam…

K těm hodnotám korekcí a tlaku na liště. Mám jen informace, co mi řekli v servise. A to že nárůst tlaku na liště je pomalejší a korekce hraniční. Sám se tím zabývat nemůžu a ani nechci. Přenechal bych to raději zkušenějším.
Sháněl jste někdo jiné střiky, nebo je finančně výhodnější / kvalitnější je nechat repasovat?


Když je nárust tlaku pomalejší jednoznačně pouští vstřiky do přepadů(nebo odchází vysokotlaké čerpadlo- ale typoval bych vstřiky) - stačí jeden a to mohli-měli říct v tom servisu kterej. No repas je repas,ale i na vrakáči se dají sehnat slušné(chce to je namontovat- projít to diagnostikou a nejlépe i změřit přepady) vrakáč ti dá záruku na vyzkoušení(a bude levnější) repas tuším 1/2roku záruka ???? a nebo od někoho kdo opravuje auta a nejlépe ke komu jezdíš a bude vstřiky mít - tam je předpoklad že si nepokazí jméno a bude za ně nějakým způsobem ručit.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator