Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Čeština do RT3 CAN i VAN
Lisak33
30.06.2014 11:38 - Re: Čeština do RT3 CAN i VAN
99
Teď jsem dodělal češtinu do rt3 v C8, tak jen shrnu zkušenosti a problémy se kterými jsme si prošli. V případě zájmu poskytnu co jsem postahoval nebo pomohu.
Rád bych sem dal přímé odkazy, ale bohužel je nemám. Ovšem aktualizaci na 6.63 jsem stahoval z Rapidshare a vše ostatní z Uloz.to. Jinak čeština je všude (při velikosti cca 110MB)vložena do kompletní aktualizace 6.63 a proto jsem první aktualizaci z 6.62 dělal vlastně zbytečně. Stačilo udělat přímo aktualizaci s vloženou češtinou místo eng.
Celá aktualizace trvá asi 6 minut, během kterých třikrát proběhlo načítání dat doprovázených animací otáčejících se přesýpacích hodin a po restartu dvakrát odpočítávání 0-100%. Poté již naběhl nový systém a bylo potřeba vyměnit jazyk z eng na cokoliv a pak pět za pomocí cd z češtinou nechat načíst eng, za který je v tomto cd zastoupena čeština. Tato operace probíhá stejně jako upgrade, pouze je méně načítání a trvá to jen polovinu času.
Vše je celkem brnačka až na... POZOR na kondici vaší cd mechaniky. Ta naše měla problém číst vypalovaná CD(někdy ano někdy ne) na což jsem bohužel přišel až po všech strastech. V důsledku tohoto se nám během načítání systému vše seklo a hodinu jsme koukali na otáčející se přesýpací hodiny, poté jsme podrželi DARK a vše ukončili a resetovali(system je v tu chvíli mrtvý, ale snaží se načíst znovu systém z CD a to je záchrana). Takto jsem to musel resetovat asi pětkrát než si dal říci a cd načetl až do konce. Stejné komplikace (samozřejmě bez umrtvení) jsem měl při načítání jazyků.
Proto radím, zkontrolujte si jestli vaše mechanika dobře načítá. Dobrý test je asi vypálit třeba mp3 na přepisovatelný disk(je pro mechaniky nejhůře čitelný)a aspoň dvakrát zkusit jestli ho bez problémů načte. Samotný systém s češtinou pak vypálit na kvalitní nepřepisovatelný CD(třeba Verbatin) co nejpomalejší rychlostí a zapnout si kontrolu dat po vypálení(bývá zaškrtávací okénko u posledního potvrzení před vypálení.
To vše, snad to někomu pomůže

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator