first
|
25.06.2014 10:02 -
Re: Netěsnost filtru paliva
|
|

|
No tak starty prověřím nejvíc v zimě a uvidí se. Teď to startuje celkem v pohodě,akorád mě ten vzduch v těch trubkách tve tak bych to chtěl vyřeit,dokud je počasí na hrabání v autě. V zimě v tom mrazu se mi u chtít nebude.
Naučen s xantie jsem těsnění kuchnul a jel do prodejny kde mi vdy pomohli,spel prodejna na těsnění. Holt ale nepomohli, bo na tu měkost koukali jak blázni, prej nic tak měkčené nemají, vypadá to jako silikonovej krouek, ale dle jejich katalogu nesmí přijít silikon do styku s naftou,take to pry bude nějaká hodně měkčená guma a takovou měkost mi neudělají. no zkusím to jetě pročistit a uvidím,ale u tomu moc nevěřím.
A mimo to bych váně chtěl poznat toho inenýra, co vymyslel dorovnávání hydrauliky před startem auta. V zimě ne jsem vlezl do auta tak na mě cvakl centrál, blikli blinkry, zamávali zrcátka, dotrovnala hydraulika, sedl do auta a dorovnala znovu a teprve jsem mohl havit a startovat a to u tam moc ávy nezůstalo. Plno serepetiček před startem co vymlátí baterku a to třeba v -20°C je super! |
| |
| |