Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Mikra
12.06.2014 16:51 - Re: Koupě Citroenu C5
99
To je jednoduchý. Proč tady jezdí tolik Fabií? No protože "to je laciný, jsou na to levný náhradní díly a protože to má skoro každej v ulici. Tak to přece nemůže být šunt."
S 1.6 HDi je to podobný. Marketing to všude vynáší jako úsporný eko bio super mega vynikající motor. Vždy to je od FORDA a to už je něco. A dávaj to snad i do MINI a já nevím do jaký ještě spousty dalších skvělých aut. Ale už nikdo nepíše, že ty auta jsou o 5 metráků lehčí a že ten motor je v každým z těch aut trochu upravenej. No a už vůbec nikde se nesrovnává životnost proti jiným, downsizingem nezkurveným motorům. Prostě lidi co se nezajímají o auta a jen slepě jdou za TV reklamou, tak holt ten zázrak koupí. Obzvl᚝ když je s takovou slevou, proti větším objemům. No a pak brzy ty zázraky končej v bazarech a proto je jich tam plno. Těch lepších se prodá míň, za větší peníze a víc vydržej, takže si je majitelé spíš nechávají a nezbavujou se jich v bazarech tak rychle.
Já to všechno schválně přeháním, aby to bylo jasný hned, tak ne že mě budete všichni chytat za slova a hádat se se mnou, že to je trochu jinak. Jde mi o princip a ne přesný data.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator