jruze
|
10.06.2014 16:54 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
fanek01 napsal(a): Zdravím vechny .
Tato hláka mě u stresuje rok. Vdy se objeví a v nevhodný okamik, u jsem si zvykl mít diag vdy po ruce a na delí trasy vozím notebook sebou. Teď se k ní přifařilo jetě něco a nevim co. Vdy to probíhalo takto při rozjezdu auto chcíplo objevila se hláka rozsvítila kontrolka závady motoru. Nastartoval jsem kontrolka zůstala svítit auto jelo i kdy v rychl. 50km cukalo ve vyí rychlosti Ok. To samé za jízdy ale bez chcípmutí motoru. Vdy vymazat přes diag (odpojení baterky
.nepomáhá). Teď mi to dělá zásadně za jízdy auto cukne naskočí hláka Antipol
rozsvíti se závad za cca 10s vechno zhasne motor chcípne po vypnutí a zapnutí klíče naskočí STOP a skáče jedna hláka za druhou tak rychle e to nejde přečíst a skončí to hlákou není olej ne tu klasikou no corect startování nereaguje, musí se vytáhnout klič po vloení zpět jako by se nic nestalo ádná chybová hláka ádná kontrolka s chybou. V diagu pouze závada ABS/EPS v deníku závad abs/eps, klapky se otvírají více ne je naprogramováno u regulátoru talku paliva a EGR, dále aditivace,
.. asi 16 záznamů u veho mimo popsané závada komunikace nebo vysoká teplota na pinu (pod tím pinem nevím co si představit). Před 2000km jsem nechal vymít FAP nové oleje filtry
překontrolovány kabely v motoru, stav aditiva v nádrce.
Teď má najeto 70000km V citroenu několikrát nikdy nic nezjistili pouze vymazali závady. V Diagu kdy testuji jednotlivé díly egr
. Ve jak má být pouze regulátor tlaku paliva má odchylky i na volnoběh od poadované proti měřené hodnotě, ten jsem objednal, tento týden ho vyměním , ale moc v něj nedoufám. Intervaly dva měsíce nic a pak dvakrát denně. ( sobota neděle 3x) teď to bylo 70km od automat. regeneraci fapu
Třeba Vás někoho něco napadne 
Zkus vyměnit snímač na klice- nevím co je ve vzduchu,ale u jsem za poslední měsíc měnil tři. |
| |
| |