Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy s NG4 / C5 III
vilous
09.06.2014 09:52 - Re: Problémy s NG4 / C5 III
99
Já mám jiný typ navigace a dále samozřejmě nevím, co soudruhy konstruktéry napadlo za kraviny. Ale obecně není důvod, aby do navigace šla informace o rychlosti auta. Vždy naopak navigace si rychlost svého pohybu dovede spočítat o několik řádů přesněji než počítače auta.
Pro názornost - vezmu si navigaci v mobilu a jdu pěšky. Ze dvou bodů vzdálených od sebe přesný časový interval mi ukáže šipkou azimut kam se pohybuji a jakou rychlostí. Jestli přitom já osobně jdu pozadu nebo po hlavě je naprosto ukradené.
K pamatování směru - ano, moje navigace MayWay si pamatuje v jakém směru jsem na dané místo přijel a to i po vypnutí zapalování. Když pak nasednu a chci pokračovat, tak ukáže šipku v daném směru. Pokud zadávám úplně nový cíl třeba na parkovišti, tak první hlasový pokyn je "následuj šipku" a až po pár ujetých metrech navigace pochopí, kterým směrem se hýbu a podle toho upřesní pokyny. Takže opakuji - kam se hýbu navigace pochopí z výpočtu dvou po sobě následujících bodů a její ukradené, zda auto vůbec nějakou převodovkku má, ostaně vesele to naviguje i na neutrál.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator