Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nefunkční klimatizace / C5 III
RimmerCZ
20.05.2014 23:16 - Re: Nefunkční klimatizace / C5 III
U??vate?
Ladman napsal(a):
406 r. v. 2000 (facelift) jsem kupoval jako šestiletou a za dobu co jí máme (dodnes), jsem nechal klimu plnit jednou, chladič původní.
X7 jsem kupoval jako 3,5 letou a po pár měsících uhnil chladič klimy. Nechal jsem jej vyměnit, naplnit chladivem a nedávno jsem nechal zkontrolovat stav chladiva (po dvou letech od naplnění). Bylo tam asi 570 a plný stav je 650, takže doplněno. Zas na 2 roky vystaráno a pak nespíš preventivní výměna chladiče (nechci riskovat, aby mne klima vypekla při cestě na dovolenou).
Prostě víc jak 4 roky od toho chladiče čekat nelze. Alespoň od toho z výroby, ale ten bude asi stejný s tím co tam mám teď (VALEO).


No to jo, trocha problem je, ze na nove 2.2 200koni nebo 3.0hdi nestoji chladic 4-5tis, ale 12 protoze je kapanek jiny tvar nebo trocha vetsi, hlavne se chteli soudruzi namastit kapsy, grr Jestli by treba nedavalo smysl, tam pred ten chladic dat treba kovove sito na komary nebo tak, protoze chladic mam asi 2 mesice novy a uz tam mam ty nektere lamely pozohybane od "tezkotonazniho" hmyzu a to jsem po dalnici ujel tak par km. Otazka jestli to ma vliv na zivotnost.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator