Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nizsi vykon a klepani / C4 Grand Picasso 2.0 Hdi 100kW
jruze
12.05.2014 09:28 - Re: Nizsi vykon a klepani / C4 Grand Picasso 2.0 Hdi 100kW
U??vate?
marcel C6 napsal(a):
Ahojte,

skusal som hladat v existujucich forach ale ... ak to uz bolo diskutovane prosim navedte ma....
Takze po ca. 6 tyzdnovom skusani pokus-omyl, vymene suciastok v hodnote ca. 2000 € a vela vela nervoch mam C4 Grand picasso znova doma. Nemozem ale povedat, ze som spokojny. Vymenili sme, vsetky vstreky za nove + vstrekovacie cerpadlo repasovane ale original z Citroenu (nikdy nedajte do auta pouzite cerpadlo bez odskusania), rozvody, vodna pumpa, vahadla ventilov atd... + cistenie nadrze (kovove piliny zltej farby). Auto sice ide, ale stale z neho nedostanem viacej ako 155 km/hod. Co ma ale trapi viacej je, ze ked sa zohreje tak napriklad pri vyjazde zo zakruty na dvojke pri akceleracii pocut ostre klepanie, potom este aj na trojke a cim vysia rychlost tym menej a kratsie to pocut. Je to iba na chvylu a potom to uz ide pekne... Auto startuje na brnk korekcie vstrekovacov su + 4 az 15% a "- "9 az 11%.
Mechanik mi povedal, ze to je OK vraj to je PILOTNY VSTREK. Ja som si, ale doteraz myslel, ze pilotny vstrek je prave preto aby to neklepalo....

Poznamka, dal som odstranit FAP, a netusim aky software tam je nahraty...

Dakujem za kazdy vecny postreh.

Pekny den.
MS


Neuvádíš co je v tom za motor a otáčky motoru při klepání - takhle mi to příjde na předstih(já mám na biturbu také tvrdší chod - je nepatrně posunutý víc před horní úvra o 3. stupně)-je trvdší chod a jde víc od spodu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator