Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Letní pneu na C5
Tony_Z
23.03.2014 15:16 - Re: Letní pneu na C5
99
Nechápu, proč se stále zmiňujete jen o brždění??? - to na gumách jen a pouze brzdíte nebo co??? To, že někam nedobrzdíte není takovej průser, jako když v zatáčce vám uletí zadek a bokem to mrsknete do protijedoucího vozidla - a to je nejpravděpodobnější právě na těch okreskách. To jsou ty nejhorší nehody.
Kdo píše, že si bude dávat pozor, aby mu to neustřelilo, tak neví o čem mluví a pravděpodobně s tímto typem gum v kombinaci s blbym povrchem se ještě nepotkal...

Uživatelské recenze jsou nicneříkající, tam je jen jediný údaj, který něco vypovídá a to je ten, kolik na nich odkroutili, než se sjeli... Lidé v tomto směru nemají většinou 4 roky možnost porovnání na stejném autě (leda tak mezi letním nebo zimním pneu)
- kdo si kupuje levnou umu, čeká, že nebude nic moc, a pak ji vychválí, že za ty prachy to je supr, aniž by vůbec tušil, jak se jezdí na pořádných gumách.
- ten, kdo si kupuje drahou kvalitní gumu, tak je pak nespokojen se sebemenší drobností a v recenzi to té gumě dá řádně sežrat.


Základ je, aby guma měla dobré vlastnosti, co se týče přilnavosti suchu/mokru. A i stejně dobře přilnavé gumy se dají sehnat s tisícovými rozdíly. Ty levné se většinou rychle sjedou. Pro někoho, kdo najede 10000km ročně ty levné, co se rychle sjedou bohatě stačí nemá pro něj smysl koukat po michelinach a podobných značkách, které drží vesměs stejně, jen mají trojnásobný kilometrový výkon.

Ten, kdo najede 30 000km ročně a dá tedy při spotřebě 6L/100km cca 63000Kč na naftě. Tomu zákonitě nemůže dělat žádný problém si těch 1000 nebo 1500kč za gumu připlatit, ve výsledku ušetří, protože ty gumy mu vydrží.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator