Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Letní pneu na C5
RimmerCZ
23.03.2014 15:09 - Re: Letní pneu na C5
U??vate?
Jen tak na okraj neberu-li v potaz ty nejvetsi smejdy, tak uvedomujete si, ze treba Hankook, Nexen, Kumho = Korea, Nankang = Tchajvan, Debica = Polsko, Sava = Slovinsko, BF-Goodrich = USA atd. Dalo by se pokracovat. Kde konkretne se guma vyrabi je sice druha vec, ale primo cinskych znacek neni zas tak mnoho Goodride, Wanli, Zeetex, a par dalsich.

Dobry web ohledne review pneu je jak bylo receno .link. s uzivatelskymi recenzemi. Neodsuzoval bych jednotlivou znacku, ale naopak je dobre se podivat na konkretni typ pneumatiky jake s nim maji lidi zkusenosti. I u premiovych znacek jsou konkretni gumy, ktere nejsou nic moc a naopak.

A robo prosim mi vysvetli, jaky je rozdil mit 3litr a 1.6tku pro pouziti ruznych pneumatik ? To by me zajimalo. Nebo kdyz s i nekdo koupit starou C5 tku treba 12 let starou s trilitrem, tak je z neho automaticky blazen, kdyz uvazuje o levnych gumach. Od jake kubatury je tedy vhodne mit premiove kvalitni drahe gumy, mas na to nejakou tabulku ? Ja mel za to, ze vsichni jezdime stejne, neb i tak 1.6tka muze jet treba 180 a vic.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator